In ons huis ligt een gastenboek. We vragen onze huurders om daarin een reactie te schrijven. Een kleine greep daaruit.

” Deze zalige week heeft het verlangen naar herhaling gewekt, iets unieks in ons leven waarin we al heel veel hebben gezien…” Fam. v. M. uit Z

De ingang van de kerk als je door je knieen gaat...“Twee weken lang hebben we genoten van de prachtige omgeving en jullie fantastische huis. Wat een rust en stilte heerste hier. Een magnifieke basis om te relaxen en bij te komen van het normale leven…”

“….’s Avonds hebben we vaak tot laat buiten kunnen zitten met een goede Bergerac wijn en wat Franse kaas. Het ge-oehoe van een uil op de achtergrond en met uitzicht op twee herten aan de overkant…” Fam. D. uit E.

“… We hebben heerlijke dagen gehad met veel zon, beaucoup de vin, paté et fromage. Kortom veel van alles wat dit goede leven kan bieden. Wij voelden ons hier meteen thuis. Maar, wil je je op vakantie eigenlijk wel ‘thuis’ voelen? Toen kwamen we tot de conclusie dat je ‘thuis voelen’ niet hetzelfde hoeft te zijn als ‘thuis zijn’ en dat dat dus overal kon zijn. Ook hier in dit bijzondere huis met een prachtige ligging, de authentieke details, het robuuste Franse karakter maar met veel romantische bijzonderheden …” Fam. K. te P.

De vallei bij Savignac“Na toch wel een lange, maar voorspoedige reis, zijn we in Savignac aangekomen. Moe maar zeer verrukt over het sprookjeshuis bij de trap. Prachtig uitzicht, prachtig welkom. We konden gelijk op het terras zitten, want de lucht werd steeds blauwer. De volgende dag hebben we ook de sprookjesachtige omgeving gezien. Na het kopen van veel vers fruit en heel veel kaasjes en lekkere wijn en stokbrood voelden we ons al snel thuis, vooral na het bezoek aan de markt in Le Bugue…

… Eigenlijk was het een vakantie waarin alles er was wat je maar kon wensen. Het is alleen zo weer om, helaas… en we hebben nog zo ontzettend veel niet gezien dus we komen zeker nog eens terug…” Fam. de J. te E.

In Savignac beginnen een aantal wandelroutes“Twee weken volop rust en ontspanning en veel zon. Het huisje is ons goed bevallen en biedt alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie.
Geweldig om ‘s avonds tegen de schemering de reeën te zien op de helling tegenover het terras. We gingen er speciaal voor zitten. We hebben in deze twee weken vaker een ree gezien dat in de omgeving (Veluwe) waar wij wonen. Kortom, een plekje om te onthouden en om terug te keren in de prachtige vallei van de Vézère.” Fam. C. te E.

N.B.: Vanwege privacy redenen zijn de namen niet volledig vermeld. U kunt het echter ter plaatse checken in ons gastenboek!